O nama

O nama

Ovdje u Lima strojevima ponosimo se našom izuzetnom linijom industrijske opreme koja je posebno dizajnirana za krovopokrivačku industriju. Naši strojevi su pouzdani, izdržljivi i pružaju neusporedivu izvedbu, što ih čini najboljim izborom za krovopokrivače širom svijeta.
Pokreni video
30+
GODINA
ISKUSTVA

ZATRAŽITE VAŠU PONUDU

VIŠE O NAMA

Shvaćamo da je svaki projekt drugačiji, zbog čega nudimo širok raspon alata za industriju krovišta.

Od strojeva za oblikovanje sa valjicma do alata za limove, alata za kalupe, alata za oblikovanje limova, imamo sve što vam je potrebno da posao obavite kako treba. Svi naši strojevi izrađeni su od materijala najviše kvalitete i traju, tako da možete biti sigurni da dobivate najbolju opremu na tržištu.

LIMA d.o.o.

Ukratko, ako tražite pouzdanu, izdržljivu i visokoučinkovitu opremu za limarsku industriju, nemojte tražiti dalje od Lima strojeva.

01

Iskustvo

Imamo tim visoko kvalificiranih stručnjaka koji u svoj posao unose bogato znanje i stručnost i koji su predani pružanju visokokvalitetnih rješenja koja zadovoljavaju jedinstvene potrebe naših klijenata.

02

Profesionalnost

Promicanjem kulture odgovornosti i obrazovanja, nastojimo minimizirati rizike štete i osigurati da se svi pojedinci mogu osjećati samouvjereno i sigurno u svojim interakcijama s našom tvrtkom.

03

Poštivanje rokova

Proveli smo stroge procese i procedure kako bismo osigurali da su svi projekti dovršeni na vrijeme, unutar rokova i prema najvišim standardima kvalitete.

04

Kvaliteta

Naši strojevi su pouzdani, izdržljivi i pružaju neusporedivu izvedbu, što ih čini najboljim izborom za krovopokrivače širom svijeta.

ČIME SE BAVIMO

S ponosom pomažemo brojnim tvrtkama da proizvode svoje krovne proizvode i alate sve boljim, tako što naše strojeve činimo modernijima i prilagodljivima svim trenutnim tržišnim potrebama i trendovima.
Slobodno nas kontaktirajte za sve dodatne informacije.

Naš tim je uvijek spreman za nove izazove, započnite svoj projekt s nama i dopustite nam da vam pomognemo proširiti vaše poslovanje.

Kontaktirajte nas putem e-maila ili naše online kontakt forme kako biste saznali više. Rado ćemo naći problem za svaku vašu situaciju.

Naši najprodavaniji setovi za izradu vlastitog sustava žljebova.