Servis strojeva

Servis strojeva

Mi u Lima strojevima posvećeni smo pružanju vrhunske usluge i podrške našim kupcima, imamo tim visoko obučenih i certificiranih servisnih tehničara koji su opremljeni svim potrebnim alatima i opremom za brzo i učinkovito obavljanje popravaka i održavanja.

Posvećeni smo pružanju vrhunske usluge i podrške našim klijentima

Imamo tim visoko obučenih i certificiranih servisera koji su opremljeni svim potrebnim alatima i opremom za brzo i učinkovito obavljanje popravaka i održavanja.

Naši servisni tehničari iskusni su u radu s LIMA strojevima za spajanje žljebova i cijevi, kao i s drugim strojevima za krovove. Naš tim ima duboko razumijevanje strojeva i njihovih funkcija. Mogu dijagnosticirati i riješiti probleme sa strojevima i na terenu i putem videopoziva ili slanjem slika i videa da biste riješili svoj problem.

Nudimo CNC glodanje za vaše dijelove i dizajn i proizvodnju alata za kalupe kako bismo ispunili sve vaše zahtjeve.

Uz usluge popravka i održavanja, Lima također nudi obuku i podršku našim klijentima. Blisko surađujemo s našim kupcima kako bismo osigurali da imaju sveobuhvatno razumijevanje funkcija i mogućnosti strojeva, što može pomoći u optimizaciji njihovih proizvodnih procesa i poboljšanju ukupne učinkovitosti.

U LIMA timu, predani smo pružanju izuzetne usluge i podrške našim klijentima, a naš servisni tim opremljen je znanjem, iskustvom i alatima potrebnim za brzo i odgovorno ispunjavanje potreba naših klijenata.

Ponuda naših strojeva

Stroj za okruglo savijanje sa sustavom za izradu žlijebova.
Stroj za okruglo savijanje bez sustava za ojačanje žlijeba.
SUS
Stroj za uzdužno spajanje cijevi
Stroj za izradu žljebova i njihovih ojačanja.
SSL
Stroj za savijanje i sustav za izradu žlijeba.
Stroj za širenje okruglih cijevi.

Naši najprodavaniji setovi za izradu vlastitog sustava žljebova.